Motorsåg Stihl MS-251Pris:500kr/dygn

Mycket lätthanterlig och optimala köregenskaper. Passar utmärkt för alla slags arbeten på den egna tomten, runt torpet, gården eller för att kapa ved till den egna uppvärmningen.

Flismaskin Jansen 1500Pris:1000kr/dygn

GTS1500E är en flismaskin av högsta kvalitet. Med sin robusta fasta konstruktion är det ett mycket kraftfullt redskap, som flisar grenar upp till 70mm i diameter. Maskinen är lättflyttad tack vare sin välbalanserade viktfördelning och sina stora hjul.

ATV CF-MOTO 520Pris:2500kr/dygn

CForce 520 automatisk växellåda med hög, låg och backväxel samt in och urkopplingsbar fyrhjulsdrift(4WD) & elektronisk diffspärr fram. 90 liters packbox och praktiska gripklor monterade på främre racket, för exempelvis fiskespö eller andra lätta redskap.

Stubbefräs Lumag G420FPris:1200kr/dygn

Denna portala stubbfräs är perfekt när man skall ta bort stubbar, rötter och rester från en häck exempelvis. Med denna stubbfräs så rullar du lätt in på gräsmattan och fräser ner stubben till ca 10-20cm under gräsnivå.


Jordborr MT 13Pris:300kr/dygn

Den luftkylda tvåtaktsmotorn har 51,7 cm3 cylindervolym och är lättstartad tack vare en underlättad dragstartsfunktion. Greppytorna är gummerade och denna jordborr har en kraftfull motor som hjälper dig att göra hål i marken för exempelvis staketstolpar och altanfästen.

Högtryckstvätt Nilfisk 140Pris:500kr/dygn

Högtryckstvätt med 9 meter slang, pumptryck på 140 bar och maxflöde på 500 l/h. Levereras med Patio terrasstvätt för borttagning av besvärlig smuts, alger, mossa etc och med en avloppsrensningsspiral på 8 meter.

Häcksax Solo 163Pris:300kr/dygn

För att minska skaderisken är den utrustad med ett skärskydd. Det glidhämmande handtaget som kan regleras i tre lägen ger ett optimalt grepp i alla arbetsställningar.

Röjsåg Solo 154Pris:400kr/dygn

Kraftfull röjsåg som gör röjningen effektiv och enkel. Utformad för bra ergonomi under långa arbetspass. Låg bränsleförbrukning och låga vibrationer.


Lövblås Stihl BG 56Pris:300kr/dygn

En handburen lövblås med hög effektivitet som effektivt blåser bort löv, smuts, nysnö och gräsklipp, mm. Utrustad med runt munstycke, 2-MIX motor för låg bränsleförbrukning och låga utsläpp samt stoppknapp.

Multibyggställning FacasPris:300kr/dygn

Komplett byggställning som går snabbt att montera upp! Plattformen läggs som högst på 1,8 meters höjd och låter dig komma åt långt över 3 meter när du skall snickra, måla eller klippa höga häckar.

Elverk Stanley 2400Pris:300kr/dygn

Elverk med 230 V-uttag! Stanley SG 2400 är ett robust elverk som levererar jämn strömstyrka under lång tid. Den robusta stålramen både skyddar och gör elverket enkelt att handskas med vid såväl transport som uppställning.

Minigrävare Abelco XC18Pris:1500kr/dygn

Levereras med planeringsskopa, tandad djupskopa och kabelskopa. Mångsidig maskin med god kapacitet och framkomlighet (110cm bred). Varm väderskyddad hytt med bra arbetsbelysning framåt, bakåt och på bommen.

Oss

Det är vi som jobbar med kvarnen.

Leon Paradis

VD, marktjänst

E-posta oss

Ring oss gärna på 0733-81 13 44
eller
maila på kvarnensmarkofast@gmail.com